Kako do e-propusnica

21.12.2020. U protekla dva dana u našem je gradu zabilježeno 16 novih slučajeva zaraze koronavirusa, ističu u Stožeru civilne zaštite, a što se tiče e-propusnica građane upućuju na Županijski stožer

Epidemiolozi i stručne službe su tijekom 19. i 20. prosinca 2020. godine sukladno procedurama zbrinuli 16 novih slučajeva s područja grada Jastrebarskog. I dalje se pozivaju svi sugrađani koji imaju bilo kakve simptome da se odmah jave svojem liječniku koji će im dati upute o daljnjem postupanju. Također, molimo sugrađane da se bespotrebno ne zadržavaju na javnim mjestima, a kako bi širenje zaraze pokušali spriječiti. Potrebno je strogo pridržavanje svih odluka Nacionalnog stožera kao i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo uz obavezno nošenje zaštitnih maski te održanje fizičke distance.
Glede propusnica, izdavanje istih je u nadležnosti Županijskog stožera. Ovim putem pozivamo građane da iste zatraže putem sustava e-propusnice. U slučaju da pojedini građani nemaju pristup sustavu, zahtjev mogu dostaviti putem mail adrese propusnice@rdd.gov.hr . Izuzev onih građana koji nemaju pristup internetu, a mjesto prebivališta im je na području Grada Jastrebarskog, Zahtjev mogu, uz prethodnu najavu na 01/6281 110 i uz poštivanje svih epidemioloških uvjeta, osobno predati na adresi Strossmayerov trg 13, Jastrebarsko. Poslodavci, za svoje djelatnike mogu izdati potvrdu.
Sve dodatne informacije možete saznati na broj telefona: 0800 80 90.
Ovim putem našim zbrinutim sugrađanima želimo uspješan i brz oporavak.

Načelnik Stožera civilne zaštite Grada Jastrebarskog, Stipe Bučar.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!