Jaskanci proslavili blagdan svoga zaštitnika

06.12.2018. Na blagdan svetog Nikole u jaskanskoj župnoj crkvi koja nosi ime ovoga sveca održano je danas misno slavlje nakon kojeg je sv. Nikola podijelio darove učenicima nižih razreda osnovne škole

Kao i svake godine, 6. prosinca, na blagdan svetog Nikole, zaštitnika Župe Jastrebarsko, u suradnji sa župom i osnovnom školom Grad Jastrebarsko daruje djecu u ime tog svima dragog i omiljenog sveca.

Najsvečanije je bilo na  misi u 11 sati koju je predvodio vlč. Ivan Petrović, upravitelj župe Bučica, zajedno s jaskanskim župnikom, prečasnim Stjepanom Rožankovićem, i svećenicima jaskanskog dekanata.

Na misi su bili učenici nižih razreda jaskanske osnovne škole, a na kraju mise došao je i sveti Nikola s prigodnim darovima. Djeca su za svetog Nikolu pripremila i poseban glazbeni program za što ih je on pohvalio i uručio im darove.

 

S podjelom darova Sveti Nikola krenuo je od najmlađih, polaznika Dječjeg vrtića Radost u Jastrebarskom. Dolazak Svetog Nikole u jaskanske vrtiće obradovao je naše najmlađe pa je u svim odjeljenjima zavladalo veliko veselje.

I.K.

TAGOVI | Župa sv. Nikole biskupa Jastrebarsko

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!