Donacijom za Krijesnice podržite hvalevrijednu akciju!

05.08.2020. Ivan Puškarić, član Tilček Team-a, Marko Kos i Marko Deša pripremaju se na pothvat koji još nije zabilježen u Hrvatskoj

U 12 dana obići će u potpunosti svu granicu naše države. U tom periodu napraviti će čak 3.100 kilometara, a čeka ih preko 30.000 metara uspona, a sve s ciljem prikupljanja sredstava za udrugu Krijesnica. Udruga Krijesnica dvadeset godina pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima pružajući psihosocijalnu, pravnu i materijalnu pomoć.
"Podržite ovu akciju donacijom kako bi Krijesnice i dalje mogle pomagati malim junacima u njihovoj borbi s malignom bolesti"
Svaki drugi dan u RH jedno dijete oboli od maligne bolesti. Liječenje traje u prosjeku godinu dana što je velika borba kako za samo dijete tako i cijelu obitelj. Da bi tu borbu lakše savladali tu je udruga Krijesnica koja im pomaže. Krijesnica je udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima. Osnovni cilj Udruge je unapređivanje kvalitete života djece oboljele od malignih bolesti i njihovih obitelji.
Početak vožnje iz Jastrebarskog: 15. kolovoza u 7.30h
Dolazak u Jastrebarsko: 26.kolovoza u 14.30h
Duljina: 3.100 kilometara
I Vi možete podržati ekipu na način da im na određenim dionicama puta pravite društvo, stoga nas slobodno kontaktirajte na e-mail info@tilcekteam.com. Zahvaljujemo unaprijed.
Sve dodatne informacije o ruti i svim detaljima možete saznati na stranicama kluba www.tilcekteam.com.
Sudionici ove akcije očekuju da barem simbolično donirate udrugu Krijesnica.
https://cinipravustvar.hr/izazov/pedalom-za-krijesnice-powered-by-tia-mobiteli/26952

TT

TAGOVI | Ivan puškarić | Tilček Team

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!