Smotra puhačkih orkestara Zagrebačke županije

28.09.2020. U Domu kulture u Jastrebarskom održana je u nedjelju, 27. rujna Smotra puhačkih orkestara Zagrebačke županije koja je okupila 6 orkestara, po dva u kategorijama B, C i D


Smotra je održana uz poštivanje epidemioloških preporuke i bez publike. Kako bi iznimno kvalitetne nastupe svih sudionika ipak predstavili zainteresiranoj javnosti, Smotra je snimana, te će uskoro biti javno dostupna.

 Održavanje smotre svojim je dolaskom uveličao predsjednik Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Zagrebačke županije, gospodin Zlatko Herček koji je ujedno i otvorio Smotru. Zbog promjena u natjecateljskom sustavu, ovogodišnja je smotra bila revijalnog karaktera za sve kategorije, što znači da program nije bio zadan, ali je imala i natjecateljsku notu. Naime, selektor profesor Šime Vulelija pažljivo je pratio nastupe svih izvođača, te će najbolji dobiti priliku predstaviti svoj program na Državnoj smotri puhačkih orkestara, u Opatiji, 7. studenog ove godine.

Organizator Županijske smotre bila je Zajednica puhačkih orkestara grada Jastrebarskog, a na smotri su nastupili: dječji puhački orkestar Zaprešić, limena glazba Vrbovec, te puhački orkesri DVD-a Domagović, Gornji Desinec, Petrovina i Plešivica.

U ime organizatora, predsjednica Zajednice, Nikolina Ribarić, čestitala je svim sudionicima na izvrsnim nastupima i zahvalila im na sudjelovanju.

N.R.

TAGOVI | ZKUU grada Jastrebarskog

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!